O NAS

Podjetje SOKOL GROUP d.o.o. je družinsko podjetje, ki  se ukvarja s prodajo fitnes opreme in fitnes pripomočkov že od leta 1989. Prodajamo tako novo kot rabljeno fitnes opremo. Z našimi dolgoletnimi izkušnjami vam s strokovnim svetovanjem pomagamo pri nakupu fitnes opreme in fitnes pripomočkov, tako za profesionalno kot za domačo uporabo. Pri nas lahko kupite tudi sobna kolesa, tekalne steze, eliptična kolesa (orbitreke) in veslaške naprave.

Z nakupom fitnes opreme in fitnes pripomočkov pri nas, se naše sodelovanje z vami ne konča, saj vam zagotavljamo tudi servis za fitnes opremo kupljeno pri nas. Imamo namreč lasten servis fitnes opreme in tudi na tem področju imamo dolgoletne izkušnje ter tradicijo.

Prodajamo in zastopamo blagovno zanamko fitnes opreme in fitnes pripomočkov TUNTURI, ter INSPIRE FITNES. Fitnes oprema in fitnes pripomočki blagovne znamke TUNTURI so na trgu prisotni že 100 let, kar že samo po sebi pove, da je to zelo kvalitetna in resna blagovna znamka. INSPIRE FITNES pa je znamka, ki je na trgu že 20 let in je še posebej specializirane za multifunkcijsko fitnes opremo, ter fitnes kletke.

Poleg fitnes opreme in fitnes pripomočkov prodajamo tudi športno prehrano in prehranska dopolnila blagovne znamke WEIDER, katera je na svetovnem trgu prisotna že več kot 80 let. WEIDER športna prehrana tako ponuja najkvalitetnejše izdelke s področja športne prehrane in prehranskih dopolnil kar jih je moč kupiti na trgu. Tako ponujamo dodatke k prehrani za vse vrste športov in posameznike, ki strmijo k zdravemu načinu življenja, aktivnemu življenjskemu slogu in nasploh k zdravi prehrani.

Pred nakupom fitnes opreme in fitnes pripomočkov se lahko oglasite v našem razstavnem salonu v poslovni stavbi Sokol Vič na Koprski ulici 72, v Ljubljani, kjer si lahko fitnes opremo in fitnes pripomočke tudi ogledate.

Vse izdelke lahko kupite tudi v naši spletni trgovini www.sokolmarket.com, katera vam je na voljo 24 ur vse dni v letu. Za ogled fitnes opreme, fitnes pripomočkov ter kardio naprav: sobna kolesa, tekalne steze, eliptična kolesa (orbitreki) in veslaške naparave, pa nas od ponedeljka do petka predhodno pokličite na +386 31 329 917, da se dogovorimo za ogled.