Vabljeni na vadbo v Fitnes Center Sokol Vič. Za fitnes vadbo, vodene vadbe (aerobiko) in savno, pogoj PCT ni več potreben. Zdaj pa res ni več izgovora, da ne bi pričel vaditi in postal fit. Če potrebuješ še dodatne informacije pa pokliči +386 1 200 27 55.

Sokol Vič savna

Iščeš savno v Ljubljani? Potem pridi na vadbo v Fitnes Center Sokol Vič, da boš fit in obišči še savno. Veljavna karta za fitnes vadbo ali za vodene vadbe, ti omogoča brezplačen obisk finske savne in infra savne. V Fitnes Centru Sokol Vič sta infra savna in finska savna všteta v ceno karte, zato ni izgovora, da ne bi ob obisku Fitnes Centra Sokol Vič, obiskal še savno.
Ne pozabi na to, da ti karta za vodene vadbe velja samo takrat, ko je na urniku vodena vadba. Urnik delovanja savn si oglej na naši spletni strani. Če pa potrebuješ še dodatne informacije pa pokliči +386 1 200 27 55.

V fitnes centru Sokol Vič sprejemamo BON21 za fitnes vabo in za vodene vadbe. Lastni BON21 se koristi v vrednosti najmanj 50,00 EUR. V primeru, da boš koristil tudi preneseni BON21 se le-tega koristi v celoti.
Unovčenje BON21 je mogoče vsak dan od ponedeljka do petka od 09.00 do 13.00 ure. BON21 je mogoče unovčiti tudi izven tega termina, vendar je se je potrebno prej dogovoriti. V tem primeru pokliči na 031 329 917, ter se dogovor za termin.
Zdaj pa hitro na fitnes vadbo ali vodene vadbe v fitnes center Sokol Vič, da postaneš fit.
Ne pozabi pa prinesti s seboj fotokopijo osebnega dokumenta (osebna izkaznica potni list).

Ker nam je mar za vaše zdravje in vseh tistih s katerimi stopate v kontakt. Ker nam je mar tudi za vse tiste šibke, ki se ne smejo cepiti. V fitnes centru SOKOL VIČ smo zdravje postavili pred denar, zato žal zavrnemo vse tiste, ki pogojev PCT ne izpolnjujejo. V fitnes centru SOKOL VIČ tako tudi dejansko prevrimo vsak pogoj PCT in ne samo »pogledamo«, ker bo tako vadba pri nas bolj varna s tem pa tudi zmanjšana možnost za širjenje okužbe s COVID-19. Žal, pa obstaja v Ljubljani veliko fitnes centrov, kjer so postavili denar pred zdravje in so sprejeli vse tiste, ki smo jih pri nas zavrnili zaradi ne izpolnjevanja pogojev PCT. Ko boš šel na vadbo, se vprašaj tudi koliko ti je pomembno zdravje.

Sokol - vstop s PCT

Ob obisku na fitnes vadbo, ali na vodene vadbe v fitnes center Sokol Vič prinesi seboj potrdilo o PCT, da bo  vadba v fitnes centru Sokol Vič zdrava in fit. Potrdilo mora vsebovati QR kodo, da ga bo lahko prebrala aplikacija.

Ni potrdila, ni vadbe. Pa saj ni težko, skupaj zmoremo.

Če pa potrebuješ dodatne informacije, pokliči na 031 329 917.

Da bodo prazniki najlepši in ker želimo tudi mi poudariti pomen časa na družini in naših najbližjih, bomo odprti po posebnem prazničnem delovnem času:

  • petek, 24.12.2021 od 07:00 do 16:00
  • sobota, 25.12.2021: zaprto
  • petek, 31.12.2021 od 07:00 do 16:00
  • sobota, 01.01.2022: zaprto

Hvala za razumevanje in lepe praznike vam želi ekipa Sokol.

Izkoristi poletje in pridi v fitnes center Sokol Vič. Opravi fitnes trening, da postaneš fit. Po fitnes treningu pa se nastavi sončnim žarkom na najbolj fit in sončni terasi v Ljubljani. Fitnes center Sokol Vič in najbolj fit terasa te že pričakujeta. Se vidimo v fitnes centru Sokol Vič?

Pridi na fitnes trening v fitnes center Sokol Vič. Izkoristi odmor za kosilo in treniraj poceni v fitnesu za samo 30,00 EUR na mesec. Postani fitnes fit s SOKOL FIT, fitnes karto.

Karta velja od ponedeljka do petka med 12.00 in 15.00 uro. Sobote in Nedelje izkoristi za počitek, da boš lahko med tednom pridno treniral v fitnesu Sokol Vič, da bo tvoja postava postala prav fitnes fit.

Treniraj poceni poleti v fitnesu SOKOL VIČ s fitnes karto SOKOL POLETJE. Fitnes karta vsebuje 50 obiskov fitnes vadbe in velja do porabe fitnes obiskov, oziroma do 15.09.2021. Če se fitnes obiski ne izkoristijo do 15.09.2021 karta propade, ter se obiski ne prenesejo na novo fitnes karto. Ta karta ne velja za vodene vadbe. Za vodene vadbe v fitnes centru SOKOL VIČ vam je na voljo karta za vodene vadbe, ki se imenuje AEROBIKA (8). Kaj še čakaš? Hitro kupi fitnes karto in pridi na fitnes trening v fitnes SOKOL VIČ, da boš fit.