Fitnes Sokol Vič

Kontakt / Delovni čas

V Fitnesu Sokol Vič vam nudimo fitnes vadbe, Les Mills in ostale vodene vadbe ter finsko in infra savno. Fitnes Sokol Vič je opremljen z najnovejšimi kardio napravami Technogym iz linije Artis in Skill. Strankam so na voljo tudi trenažerji, ročke, uteži, diski in palice. Pri vadbi lahko stranke uporabljajo tudi funkcionalne pripomočke.

TELEFON+386 1 200 27 55
LOKACIJAKoprska ulica 72, 1000 Ljubljana
EMAILinfo@sokolgroup.com

Delovni čas Fitnesa Sokol Vič:

  • ponedeljek – petek: 07:00 – 20:00
  • sobota, nedelja in prazniki: 12:00 – 20:00

Delovni čas savn:

  • Savne do nadaljnjega ne obratujejo.
Print
Obvestilo - SAVNE corona
Urnik in opis skupinskih vadb
 
Urnik
 
Skupinske vadbe
Cenik
ALL INCLUSIVE KARTA (fitnes in vodene vadbe) CENA
DNEVNA KARTA 12,00 €
TEDENSKA KARTA 23,00 €
MESEČNA KARTA 60,00 €
LETNA KARTA 480,00 €
LETNA KARTA (OBROK)* 45,00 €
OSTALO CENA
IZPOSOJA BRISAČE 5,00 €
IZDELAVA KLJUČA 5,00 €
IZDELAVA NOVE SOKOLKE 5,00 €
LETNA VPISNINA 20,00 €

*Letna karta (obrok) pomeni plačilo letne karte na obroke, in sicer 45,00 € x 12 mesecev je 540,00 € na leto.

Cenik je veljaven od 01. 06. 2020. Pridružujemo si pravico do spremembe cen.

Dnevna karta ne velja 24 ur. Dnevna karta velja samo za tisti dan, za katerega je bila kupljena in velja od trenutka vstopa v fitnes center do zaključka obratovanja fitnes centra v tistem dnevu. Z dnevno karto ni mogoč večkrat dnevni vstop, kar pomeni, da postane dnevna karta neveljavna takoj, ko obiskovalec zapusti fitnes center, ne glede na to, da se obratovanje fitnes centra za tisti dan še ni zaključilo.

Tedenska karta ne velja 24 ur na dan, ampak velja samo v časovnem intervalu obratovanja fitnes centra. Tedenska karta velja en teden (7 dni) in velja za časovno obdobje, za katerega je bila kupljena. Prvi dan veljavnosti tedenske karte je prvi dan časovnega obdobja, za katerega je bila karta kupljena. S tedensko karto je omogočen tudi večkraten dnevni vstop.

Mesečna karta ne velja 24 ur na dan, ampak velja samo v časovnem intervalu obratovanja fitnes centra. Mesečna karta velja en mesec in velja za časovno obdobje, za katerega je bila kupljena. Prvi dan veljavnosti mesečne karte je prvi dan časovnega obdobja, za katerega je bila karta kupljena, in velja toliko dni, kolikor ima mesec dni, v katerem je bila karta kupljena. Če ima mesec, v katerem je bila karta kupljena 31 dni, potem karta velja 31 dni. Če ima mesec, v katerem je bila karta kupljena 30 dni, potem karta velja 30 dni. Če ima mesec, v katerem je bila karta kupljena 28 (29) dni, potem karta velja 28 (29 prestopno leto) dni. Z mesečno karto je omogočen tudi večkraten dnevni vstop.

Letna karta ne velja 24 ur na dan, ampak velja samo v časovnem intervalu obratovanja fitnes centra. Letna karta velja 365 (366 prestopno leto) dni in velja za časovno obdobje, za katerega je bila kupljena. Prvi dan veljavnosti letne karte je prvi dan časovnega obdobja, za katerega je bila karta kupljena. Z letno karto je omogočen tudi večkraten dnevni vstop.

Vodene vadbe (aerobika) se pričnejo ob uri, ki je določena na urniku in trajajo aktivno 45 do 50 minut. Preostali čas do zapolnitve ure (15 – 10 minut) je namenjen temu, da se dvorana pripravi za naslednjo vadbo.

Vpisnina se plačuje vsako leto in velja eno leto. Eno leto pomeni 365 (366 prestopno leto) dni in velja za časovno obdobje, za katerega je bila kupljena. Prvi dan veljavnosti vpisnine je prvi dan časovnega obdobja, za katerega je bila kupljena. S plačilom vpisnine, se pridobi možnost nakupa kart po veljavnem ceniku. V primeru, če obiskovalec fitnes centra nima veljavne vpisnine, mu fitnes center ni dolžan prodati ene izmed kart po ceniku, razen dnevne karte. Plačilo vpisnine namreč ni potrebno ob nakupu dnevne karte.

V Fitnes Centru Sokol Vič ne nudimo brezplačnih obiskov. Cenik, kateri je objavljen na spletni strani, je uraden cenik. Drugih storitev in cen, kot so objavljene na tem ceniku, ne nudimo.

Veljavna fitnes karta v Fitnesu Sokol Vič omogoča neomejeno koriščenje fitnes storitev in aerobike. Vključuje tudi večkratni dnevni vstop v fitnes center (ne velja za dnevno karto). Po dogovoru, na podlagi zdravniškega opravičila, omogočamo koriščenje dela fitnes karte, katera se ni koristila zaradi bolezni. V izjemnih primerih, zaradi višje sile, je mogoče prekiniti letno karto. V primeru prekinitve letne karte, se le – ta preračuna na mesečne karte. Osnova za izračun vrednosti meseca letne karte, je cena trenutno veljavne mesečne karte. V primeru, da izkoriščeni del letne karte ne presega vrednosti mesečnih kart, se stranki vrne razlika k vrednosti letne karte, ki jo je stranka plačala. V primeru, da izkoriščeni del letne karte presega vrednost mesečnih kart, stranka doplača razliko.

Novim članom ob vpisu omogočamo enkratni predstavitveni trening s trenerjem brezplačno. Trening poteka tako, da vam osebni trener pokaže pravilno izvedbo osnovnih vaj ter pravilno in varno uporabo fitnes naprav.

Na vašo zahtevo vam proti plačilu omogočamo tudi nadaljnje treninge z osebnim trenerjem.

Vadbe v fitnes centru in skupinske vadbe so na voljo vsem ob dopolnjeni starosti 18. let. S pisnim privoljenjem staršev (skrbnikov) lahko omenjene storitve uporabljajo tudi mlajši, ki pa morajo biti stari najmanj 15 let. Ne glede na to določbo si pridržujemo pravico, da zavrnemo uporabo storitev osebi, za katero presodimo, da ni sposobna za vadbo.

Osebam, ki so mlajše od 15 let in čeprav so v spremstvu odrasle osebe, staršev ali skrbnikov, ni dovoljen vstop v fitnes dvorano, v dvorano, v kateri se v danem trenutku izvajajo vodene vadbe, niti v prostor, ki je namenjen savni. Omenjenim osebam vstop v veliko in malo dvorano ni dovoljen niti, kadar se vodene vadbe v njih ne izvajajo.

Osebe, mlajše od 15 let, lahko svoje spremljevalce, starše ali skrbnike med tem, ko so ti na vadbi, počakajo na recepciji fitnes centra. Osebje fitnes centra ne nudi organiziranega varstva za omenjene osebe, niti ne prevzema odgovornosti za te osebe. Spremljevalci, starši ali skrbniki morajo za varnost oseb, ki jih čakajo na recepciji fitnes centra, poskrbeti sami. Če oseba, ki čaka na recepciji fitnes centra, moti delovanje recepcije ali druge goste (obiskovalce), se o tem nemudoma obvesti spremljevalca, starša ali skrbnika, ki mora poskrbeti za čakajočo osebo.

Fitnes center ni odgovoren za vadbo, ki ne poteka pod vodstvom vaditeljev ali trenerjev, ter za poškodbe, ki so posledica neupoštevanja zdravstvenega stanja in počutja, pravil vadbe in precenjevanja lastnih zmožnost. Čeprav ponujamo uvodni trening brezplačno, mladoletnim osebam in začetnikom priporočamo (plačljiv) najem osebnega trenerja, da bi se preprečile poškodbe, ki bi bile posledica neznanja ter neustrezne in napačne uporabe fitnes opreme in izvajanja vaj.

Vsem bolnikom s kroničnimi boleznimi in poškodbami ter drugače obolelim priporočamo, da se pred vadbo posvetujejo s svojim zdravnikom.

Strankam so tudi na voljo Darilni Boni za fitnes storitve in aerobiko. Za dodatne informacije nas kontaktirajte na email: info@sokolgroup.com

Podjetja lahko v našem centru izberejo tudi vadbo za svoje zaposlene. V ta namen so podjetjem na voljo tako imenovane Prenosne Karte. S Prenosno Karto zaposleni v podjetju koristijo naše usluge pod posebnimi pogoji. Da lahko pripravimo ustrezno ponudbo vas naprošamo, da nas kontaktirajte na email: info@sokolgroup.com

Pridržujemo si pravico do: spremembe cen in napak v cenah, delovnega časa fitnes centra, urnika vodenih vadb, ter storitev, ki so vključene v karto, brez predhodnega obvestila.

Nad objektom se izvaja videonadzor. Informacije o videonadzoru so vam na voljo na:

Sokol Group d.o.o., Tel: +386 31 329 917

Savne

Savnanje spada k sproščujočim in zdravim dejavnostim v prostem času. Tega dejstva se ne zavedajo samo zdravstveni strokovnjaki, temveč tudi ljudje, ki savno redno obiskujejo.

V Fitnes centru Sokol Vič sta vam na voljo finska savna in infra savna.

TELEFON+386 1 200 27 55
LOKACIJAKoprska ulica 72, 1000 Ljubljana
DELOVNI ČASSavne do nadaljnjega ne obratujejo
Sokol Team
TRENER ERIK

Juvan Erik

FITNES TRENER
KRAŠOVEC BOJAN

Krašovec Bojan

FITNES TRENER, BOOTCAMP
KRAŠOVEC MAJA

Krašovec Maja

BODY PUMP, BODY BALANCE
ODŽIČ TINA

Odžić Tina

BODY ATTACK
SLANA BLANKA

Slana Blanka

PILATES
ŠIMENC TEJA

Šimenc Teja

TRX, PILATES, BODY PUMP
ŠKRAP URŠKA

Škrap Urška

BODY ATTACK, BODY PUMP
URBANČIČ ANA

Urbančič Ana

ZUMBA
VOGRINČIČ SERGEJA

Vogrinčič Sergeja

BODY ATTACK, BODY PUMP
Masaža, kozmetika

V fitnes centru Sokol Vič so vam na voljo raznovrstne masaže, katere izvaja naš zunanji sodelavec Voya.

Za naročanje in informacije pokličite 031 378 752.

V fitnes centru Sokol Vič je vam na voljo depilacija, katero izvaja naša zunanja sodelavka Urška.

Za naročanje in informacije pokličite 040 552 260.

Hišni red

Športna prehrana
weider-logo-web-80

Smo generalni zastopniki, distributerji in prodajalci športne prehrane Weider ter fitnes opreme in fitnes pripomočkov blagovnih znamk Tunturi in Sokol Gym.
Športna prehrana Weider je na voljo tudi v naši spletni trgovini Sokol eShop, prav tako pa tudi v partnerskih prodajalnah po Sloveniji.
Če želite tudi vi postati partnerski prodajalec športne prehrane Weider, nas prosim kontaktirajte.
Sokol Market - Strokovna pomoč pri nakupu športne prehrane ter svetovanje
TELEFON+386 31 329 917
DELOVNI ČASponedeljek - petek:
po predhodnem dogovoru
LOKACIJAKoprska ulica 72, 1000 Ljubljana
EMAILprehrana@sokolgroup.com
  • slide image
  • slide image
  • slide image
  • slide image
Preverite aktualno ponudbo v naši spletni trgovini Sokol eShop

Fitnes oprema in športni pripomočki

FITNES OPREMA
Smo generalni zastopniki, distributerji, ter prodajalci fitnes opreme in pripomočkov znamke Tunturi ter Sokol Gym tako za domačo kot profesionalno rabo.
FITNES OPREMA
Prodajamo tako novo kot rabljeno fitnes opremo, za katero dajemo tudi garancijo.

Po dogovoru vam fitnes opremo dostavimo tudi na dom oziroma na želeno lokacijo ter jo sestavimo in pripravimo za takojšno uporabo.

ŠPORTNI PRIPOMOČKI
Poleg fitnes opreme prodajamo tudi športne pripomočke blagovnih znamk TRX, Bosu in The Grid Foam Roller.
PRIPOMOČKI ZA ŠPORT
Fitnes opremo in pripomočke si lahko ogledate ter kupite v naši maloprodajni trgovini Sokol Market , ki se nahaja na Koprski ulici 72 v Ljubljani, prav tako pa v naši spletni trgovini Sokol eShop.
RABLJENA OPREMA
Po dogovoru, odkupujemo tudi rabljeno fitnes opremo Tunturi in Sokol Gym.
RABLJENA OPREMA
Fitnes opremo in pripomočke si lahko ogledate ter kupite v naši maloprodajni trgovini Sokol Market , ki se nahaja na Koprski ulici 72 v Ljubljani, prav tako pa v naši spletni trgovini Sokol eShop.
Sokol Market - Strokovna pomoč pri nakupu fitnes opreme ter svetovanje
TELEFON+386 41 711 710
DELOVNI ČASponedeljek - petek:
po predhodnem dogovoru
LOKACIJAKoprska ulica 72, 1000 Ljubljana
EMAILoprema@sokolgroup.com