Fitnes Sokol Vič

Kontakt / Delovni čas

V Fitnesu Sokol Vič vam nudimo fitnes vadbe, Les Mills in ostalo aerobiko ter finsko in infra savno. Fitnes Sokol Vič je opremljen s kardio napravami in trenažerji blagovne znamke Life Fitness. Strankam so na voljo tudi ročke, uteži, diski in palice proizvajalca Eleiko. Pri vadbi lahko stranke uporabljajo tudi funkcionalne pripomočke znamk Bosu, The Grid in TRX ter ostalih priznanih znamk.

TELEFON+386 1 200 27 55
LOKACIJAKoprska ulica 72, 1000 Ljubljana
EMAILsokolvic@sokolgroup.com

Delovni čas Fitnesa Sokol Vič:

  • ponedeljek – petek: 06:00 – 23:00
  • sobota, nedelja in prazniki: 08:00 – 22:00

Delovni čas savn:

  • ponedeljek, sreda, petek: od 19:00 do 22:30
  • sobota, nedelja in prazniki: od 17:00 do 21:30
Urnik in opis skupinskih vadb
 
Urnik Sokol 19.09.2019
Obvestilo – BB odpade
Krašovec Bojan plakat
 
FB PLAKAT VADBE 2019.jpg
Cenik
ALL INCLUSIVE KARTA (fitnes, vodene vadbe in savna) CENA
DNEVNA KARTA 12,00 €
TEDENSKA KARTA 23,00 €
MESEČNA KARTA 60,00 €
LETNA KARTA 480,00 €
LETNA KARTA (OBROK)* 45,00 €
OSTALO CENA
IZPOSOJA BRISAČE 3,00 €
IZDELAVA KLJUČA 5,00 €
IZDELAVA NOVE SOKOLKE 5,00 €
LETNA VPISNINA 20,00 €

*Letna karta (obrok) pomeni plačilo letne karte na obroke, in sicer 45,00 € x 12 mesecev je 540,00 € na leto.

Cenik je veljaven od 20. 03. 2019. Pridružujemo si pravico do spremembe cen.

V Fitnes Centru Sokol Vič ne nudimo brezplačnih obiskov. Cenik, kateri je objavljen na spletni strani, je uraden cenik. Drugih storitev in cen, kot so objavljene na tem ceniku, ne nudimo.

Veljavna fitnes karta v Fitnesu Sokol Vič omogoča neomejeno koriščenje fitnes storitev, aerobike in savne. Vključuje tudi večkratni dnevni vstop v fitnes center (ne velja za dnevno karto). Po dogovoru, na podlagi zdravniškega opravičila, omogočamo koriščenje dela fitnes karte, katera se ni koristila zaradi bolezni.

Novim članom ob vpisu omogočamo enkratni predstavitveni trening s trenerjem brezplačno. Trening poteka tako, da vam osebni trener pokaže pravilno izvedbo osnovnih vaj ter pravilno in varno uporabo fitnes naprav.

Na vašo zahtevo vam proti plačilu omogočamo tudi nadaljnje treninge z osebnim trenerjem.

Vadbe v fitnes centru, skupinske vadbe in savna so na voljo vsem ob dopolnjeni starosti 18. let. S pisnim privoljenjem staršev (skrbnikov) lahko omenjene storitve uporabljajo tudi mlajši, ki pa morajo biti stari najmanj 15 let. Ne glede na to določbo si pridržujemo pravico, da zavrnemo uporabo storitev osebi, za katero presodimo, da ni sposobna za vadbo ali obisk savne.

Osebam, ki so mlajše od 15 let in čeprav so v spremstvu odrasle osebe, staršev ali skrbnikov, ni dovoljen vstop v fitnes dvorano, v dvorano, v kateri se v danem trenutku izvajajo vodene vadbe, niti v prostor, ki je namenjen savni. Omenjenim osebam vstop v veliko in malo dvorano ni dovoljen niti, kadar se vodene vadbe v njih ne izvajajo.

Osebe, mlajše od 15 let, lahko svoje spremljevalce, starše ali skrbnike med tem, ko so ti na vadbi ali v savni, počakajo na recepciji fitnes centra. Osebje fitnes centra ne nudi organiziranega varstva za omenjene osebe, niti ne prevzema odgovornosti za te osebe. Spremljevalci, starši ali skrbniki morajo za varnost oseb, ki jih čakajo na recepciji fitnes centra, poskrbeti sami. Če oseba, ki čaka na recepciji fitnes centra, moti delovanje recepcije ali druge goste (obiskovalce), se o tem nemudoma obvesti spremljevalca, starša ali skrbnika, ki mora poskrbeti za čakajočo osebo.

Fitnes center ni odgovoren za vadbo, ki ne poteka pod vodstvom vaditeljev ali trenerjev, ter za poškodbe, ki so posledica neupoštevanja zdravstvenega stanja in počutja, pravil vadbe in precenjevanja lastnih zmožnost. Čeprav ponujamo uvodni trening brezplačno, mladoletnim osebam in začetnikom priporočamo (plačljiv) najem osebnega trenerja, da bi se preprečile poškodbe, ki bi bile posledica neznanja ter neustrezne in napačne uporabe fitnes opreme in izvajanja vaj.

Vsem bolnikom s kroničnimi boleznimi in poškodbami ter drugače obolelim priporočamo, da se pred vadbo ali obiskom savne posvetujejo s svojim zdravnikom.

Strankam so tudi na voljo Darilni Boni za fitnes storitve, aerobiko in savno. Za dodatne informacije nas kontaktirajte na email: info@sokolgroup.com

Podjetja lahko v našem centru izberejo tudi vadbo za svoje zaposlene. V ta namen so podjetjem na voljo tako imenovane Prenosne Karte. S Prenosno Karto zaposleni v podjetju koristijo naše usluge pod posebnimi pogoji. Da lahko pripravimo ustrezno ponudbo vas naprošamo, da nas kontaktirajte na email: info@sokolgroup.com

Nad objektom se izvaja videonadzor. Informacije o videonadzoru so vam na voljo na:

Sokol Group d.o.o., Tel: +386 1 200 27 50

Savne

Savnanje spada k najbolj sproščujočim in najbolj zdravim dejavnostim v prostem času. Tega dejstva se ne zavedajo samo zdravstveni strokovnjaki, temveč tudi ljudje, ki savno redno obiskujejo.

FINSKA SAVNA:
ali suha savna z visoko temperaturo od 70 do 100 stopinj celzija in nizko relativno zračno vlago od 20% do 5% povzroči sprostitev napetosti v mišicah in pospeši obilno potenje, kar očisti kopalca od znotraj. Je najbolj pogosta oblika savnanja, namenjena razstrupljanju telesa in krepitvi imunskega sistema, s tem pa tudi preprečevanju virusnih in bakterijskih obolenj. Ugodno vpliva na gibalni sistem in blaži stres. Visoka temperatura v savni povzroča izrazito znojenje, kar pa zaradi suhe klime obiskovalcu ne povzroča težav. S polivanjem kamnov dosežemo dodatni vroči val pare, ki dodatno ogreje prostor in nam pospeši znojenje telesa. Osebam, ki imajo kardiovaskularne težave obisk finske savne odsvetujemo

INFRA RDEČA SAVNA:
infra rdeče sevanje je vrsta energije, ki stvari ogreva neposredno, ne da bi ogrevala zrak, ki je vmes. Pri infrardečih grelcih je vir žarkov pravzaprav pesek, ogret z električno spiralo, ki je v njem. Tako dobljena energija je pravzaprav taka kot tista, ki se ji predajamo na peščeni plaži.
Energija IR savne je 2 do 3 – krat bolj učinkovita od tiste v finski savni, saj učinkuje pri mnogo nižji temperaturi 50 – 60 °C. Nižja temperatura je tudi bistveno bolj varna za ljudi s kardiovaskularnimi težavami, za katere finska savna ni priporočljiva. Dihati zrak s temperaturo 50 do 60 stopinj je prijetneje, kot dihati zrak ogret na 80 do 100 stopinj celzija.

TELEFON+386 1 200 27 55
LOKACIJAKoprska ulica 72, 1000 Ljubljana
DELOVNI ČASponedeljek, sreda, petek: od 19:00 do 22:30
sobota, nedelja in prazniki: od 17:00 do 21:30
Sokol Team
KRAŠOVEC BOJAN

Krašovec Bojan

FITNES TRENER, BOOTCAMP, GRIT, BODY PUMP
TRENER ERIK

Juvan Erik

FITNES TRENER
TRENER GOMSI DUŠAN

Gomsi Dušan

FITNES TRENER
Prazna profilna

Godler Laura

BODY BALANCE
HRIBAR NENA

Hribar Nena

JOGA
Prazna profilna

Jamnik Ema

BODY PUMP
KOVAČIČ PŠENICA

Kovačič Pšenica

BODY ATTACK, BODY BALANCE
KRAŠOVEC MAJA

Krašovec Maja

BODY PUMP, BODY BALANCE
MIKUŽ Neža

Mikuž Neža

BODY ATTACK
SLANA BLANKA

Slana Blanka

PILATES
ŠIMENC TEJA

Šimenc Teja

ZLATA LETA, TRX, PILATES
ŠKRAP URŠKA

Škrap Urška

BODY ATTACK, BODY PUMP, PILATES
URBANČIČ ANA

Urbančič Ana

ZUMBA
VOGRINČIČ SERGEJA

Vogrinčič Sergeja

BODY ATTACK, BODY PUMP
Rojstnodnevne zabave

Starši, ali tudi vaš otrok vsako leto pričakuje, da mu boste pripravili najboljšo, najbolj noro in nepozabno zabavo za rojstni dan?

Če ste v dilemi, kako bi se tega lotili, potem dovolite, da vam priskočimo na pomoč.

SOKOL rojstnodnevne zabave so športno obarvane, saj naši animatorji pripravijo za otroke zanimive športne igre in zabavne poligone. Vsekakor poskrbimo, da je program prilagojen željam in starosti otrok. Organiziramo jih za otroke od 5. do 12. leta starosti.

Pripravljen imamo tudi paket SOKOL športnik, ki vključuje 2 športni uri + uro pogostitve.

Kako poteka rojstnodnevna zabava?
Otroci naj bodo športno oblečeni, s seboj naj imajo čisto športno obutev. Otroke na recepciji prevzame animator, v garderobi se preobujejo in naslednji dve uri uživajo v dvorani pod vodstvom naših animatorjev. Prostora za animacijo in pogostitev sta ločena. Mi poskrbimo za pizze in sok, po želji pa lahko starši s seboj prinesejo tudi torto.

Rojstnodnevne zabave prirejamo ob sobotah od 11:30 do 19:00 ter ob nedeljah od 11:30 do 16:00 ure.

CENIK

  • do 10 otrok: 139 €
  • od 11 do 20 otrok: 199 €

Cenik je veljaven od 11. 1. 2017. Pridružujemo si pravico do spremembe cen. Vse cene so v EUR-ih in vključujejo DDV.

Sokol Group d.o.o., Fitnes Center Sokol Vič
Koprska 72, 1000 Ljubljana
tel.: 01 200 27 55
gsm: 041 277 185
email: info@sokolgroup.com

Masažni prostor

V fitnes centru Sokol Vič so vam na voljo raznovrstne masaže, katere izvaja naš zunanji sodelavec Voya.
Za naročanje in informacije pokličite 031 378 752.

Športna prehrana
weider-logo-web-80

Smo generalni zastopniki, distributerji in prodajalci športne prehrane Weider ter fitnes opreme in fitnes pripomočkov blagovnih znamk Tunturi in Sokol Gym.
Športna prehrana Weider in Sokol Nutrition je na voljo tudi v naši spletni trgovini Sokol eShop, prav tako pa v partnerskih prodajalnah po Sloveniji.
Če želite tudi vi postati partnerski prodajalec športne prehrane Weider in Sokol Nutrition, nas prosim kontaktirajte.
Sokol Market maloprodaja (trgovina)
TELEFON+386 31 329 917
DELOVNI ČASponedeljek - petek:
09:00 – 17:00
LOKACIJAKoprska ulica 72, 1000 Ljubljana
EMAILinfo@sokolgroup.com
Sokol Market veleprodaja (partnerska prodaja)
TELEFON+386 31 329 917
DELOVNI ČASponedeljek - petek:
09:00 – 17:00
LOKACIJAKoprska ulica 72, 1000 Ljubljana
EMAILprehrana@sokolgroup.com
  • slide image
  • slide image
  • slide image
  • slide image
Preverite aktualno ponudbo v naši spletni trgovini Sokol eShop

Fitnes oprema in športni pripomočki

FITNES OPREMA
Smo generalni zastopniki, distributerji, ter prodajalci fitnes opreme in pripomočkov znamke Tunturi ter Sokol Gym tako za domačo kot profesionalno rabo.
FITNES OPREMA
Prodajamo tako novo kot rabljeno fitnes opremo, za katero dajemo tudi garancijo.

Po dogovoru vam fitnes opremo dostavimo tudi na dom oziroma na želeno lokacijo ter jo sestavimo in pripravimo za takojšno uporabo.

ŠPORTNI PRIPOMOČKI
Poleg fitnes opreme, prodajamo tudi tudi pripomočke blagovnih znamk TRX, Bosu, Flowin, The Grid Foam Roller.
PRIPOMOČKI ZA ŠPORT
Fitnes opremo in pripomočke si lahko ogledate ter kupite v naši maloprodajni trgovini Sokol Market , ki se nahaja na Koprski ulici 72 v Ljubljani, prav tako pa v naši spletni trgovini Sokol eShop.
RABLJENA OPREMA
Po dogovoru odkupujemo tudi rabljeno fitnes opremo Tunuturi, Sokol Gym, Life Fitness, ter menjamo staro za novo.
RABLJENA OPREMA
Fitnes opremo in pripomočke si lahko ogledate ter kupite v naši maloprodajni trgovini Sokol Market , ki se nahaja na Koprski ulici 72 v Ljubljani, prav tako pa v naši spletni trgovini Sokol eShop.
Sokol Market maloprodaja (trgovina)
TELEFON+386 31 329 917
DELOVNI ČASponedeljek - petek:
09:00 – 17:00
LOKACIJAKoprska ulica 72, 1000 Ljubljana
EMAILinfo@sokolgroup.com
Sokol Market - Strokovna pomoč pri nakupu fitnes opreme ter svetovanje
TELEFON+386 41 711 710
DELOVNI ČASponedeljek - petek:
09:00 – 17:00
LOKACIJAKoprska ulica 72, 1000 Ljubljana
EMAILoprema@sokolgroup.com

SOKOL servis

POOBLAŠČENI SERVIS

Smo pooblaščeni servis znamke Tunturi, Sokol Gym, ter Life Fitness

TRADICIJA

Že od samega začetka izdelave in prodaje fitnes opreme v devetdesetih letih prejšnjega stoletja se trudimo zagotavljati sodoben in strokoven servis fitnes opreme za profesionalno in osebno uporabo.

KAKOVOST

Z rednimi strokovnimi izpopolnjevanji v prakso uspešno prenašamo izkušnje proizvajalcev in jih z lastnim znanjem nadgrajujemo v celovito storitev vzdrževanja in servisiranja fitnes opreme. Hkrati nudimo tudi servis na terenu.

TELEFON+386 41 711 710
DELOVNI ČASponedeljek – petek:
09:00 – 17:00
LOKACIJAKoprska ulica 72, 1000 Ljubljana
EMAILservis@sokolgroup.com
Revija za Šport in prosti čas SOKOL
Izdajamo Revijo za Šport in prosti čas SOKOL, kjer najdete vse aktualne informacije s področja fitnesa in aerobike, savne, kolesarstva, pohodništva, smučanja, plavanja, zdrave prehrane ter tudi informacije z ostalih področij športne rekreacije.
Revija za Šport in prosti čas SOKOL
Nove izvode izvode Revije SOKOL lahko kupite v kioskih Dela po vsej Sloveniji.

Stare izvode Revije SOKOL lahko prejmete brezplačno po prehodnem telefonskem naročilu.

Izvode Revije SOKOL lahko v času uradnih ur prevzamete osebno na sedežu našega podjetja Sokol Group d.o.o., Koprska 72, 1000 Ljubljana.

TELEFON+386 31 329 917
DELOVNI ČASponedeljek – petek:
09:00 – 17:00
LOKACIJAKoprska ulica 72, 1000 Ljubljana
EMAILinfo@sokolgroup.com

Revija SOKOL

Izdajamo Revijo za Šport in prosti čas SOKOL, kjer najdete vse aktualne informacije s področja fitnesa in aerobike, savne, kolesarstva, pohodništva, smučanja, plavanja, zdrave prehrane ter tudi informacije z ostalih področij športne rekreacije.

Nove izvode izvode Revije SOKOL lahko kupite v kioskih Dela po vsej Sloveniji.

Stare izvode Revije SOKOL lahko prejmete brezplačno po prehodnem telefonskem naročilu.

Izvode Revije SOKOL lahko v času uradnih ur prevzamete osebno na sedežu našega podjetja Sokol Group d.o.o., Koprska 72, 1000 Ljubljana.

TELEFON+386 31 329 917
DELOVNI ČASponedeljek – petek:
09:00 – 17:00
LOKACIJAKoprska ulica 72, 1000 Ljubljana
EMAILinfo@sokolgroup.com